Ontwerp op maat

De prijs voor een ontwerp op maat is telkens op aanvraag.

Elke vraag, voor elk project is anders. Neem daarom telkens contact met me op met hetgeen jullie verlangen en hoe jullie ontwerp vorm moet krijgen. Stuur me even wat jullie verlangen. Niet enkel wat, maar vooral HOE zien jullie het. Hoe meer info ik van jullie krijg qua thema, kleur, evt. voorbeelden, gewenst formaat, … Hoe makkelijker en vooral hoe beter ik een voorontwerp kan aanbieden. Wat ik doe is niet elke keer hetzelfde en daarom uniek. Mijn prijszetting is daarom afhankelijk van de vraag die jullie me stellen.

Een beperkt voorontwerp is vrijblijvend en gratis, indien er achteraf aanpassingen gevraagd worden, ga ik er van uit dat het ontwerp door mij gemaakt zal worden.

Neem tijdig contact op aangezien je ongeveer 2 maanden moet rekenen voor het definitieve ontwerp.

Doen jullie dit liever persoonlijk of telefonisch, be my guest!

 

Huwelijk

Huwelijksontwerpen gaan van save the dates, huwelijksuitnodigingen, menu’s, naamkaartjes, stickers, accessoires naar bedankjes en alles wat daar tussen zit.

Let op bij save the dates. Deze moeten namelijk 4-8 maanden voor the big day de deur uit

 

Geboorte

Neem tijdig contact op aangezien je ongeveer 2 maanden moet rekenen voor het definitieve ontwerp. Voor geboortekaartjes zijn er veel variabelen om rekening mee te houden voor de bevalling. Dus de dag van de geboorte kan je een smsje of een e-mail sturen met datum, evt tijdstip, gewicht, lengte en naam.

 

Overige

Het moet niet altijd een huwelijk of een geboorte zijn waarmee ik jou kan helpen. Ben je van plan om een remodeling of een restyling door te voeren van jouw logo? Wil je een unieke folder voor een speciale gelegenheid? Ook daarvoor kan je bij mij terecht.